Waarom heb je de switch naar GP12 gemaakt?

Ik heb als eerste werkervaring voor GP12 gekozen omdat het een groeiend en vooruitstrevend bedrijf is dat perfect aansluit bij mijn masteropleiding als Mobiliteitswetenschapper. Voor mij heeft het bedrijf de ideale grootte om dichtbij de andere werknemers te staan en zo van hen te leren en anderzijds toch voldoende zelfstandigheid te krijgen om mezelf te ontplooien als persoon.

Je gaat aan de slag als junior adviseur mobiliteit bij onze vestiging in Hasselt, Grenspaal12 België. Hoe zien je werkzaamheden er zoal uit?

Eerst sluit ik mij aan bij bestaande projecten om mijn collega’s te ondersteunen. Hierbij is het de bedoeling dat ik mobiliteitsvraagstukken ga beantwoorden door uitvoering van onderzoek om de veiligste en efficiëntste oplossing voor alle betrokkenen te bedenken. Later zal ik ook zelf projecten aannemen en deze trachten tot een goed einde te brengen.

Hoe besteed jij je vrije tijd het liefste, Bram?

Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden, liefst met een frisse pint. Daarnaast speel ik volleybal in Hasselt en kijk ik graag met vrienden naar voetbal. In mijn verlof ga ik graag op reis naar de minder toeristische plekjes, daar valt meer te beleven vind ik zelf.

Welke ambities heb je voor de toekomst?

In de toekomst hoop ik, samen met Grenspaal12, verder te groeien. Ik kan en wil nog veel leren op dit moment in mijn carrière en daarom ben ik ook blij om samen te kunnen werken met ervaren collega’s. Op langere termijn wil ik me blijven ontplooien en een belangrijk deel van Grenspaal 12 worden.

Sandra

Author Sandra

More posts by Sandra