Waarom heb je de switch naar GP12 gemaakt?

Ik heb de switch naar GP12 gemaakt aangezien het een mooi vooruitstrevend bedrijf is met enorm veel toekomstperspectief. De eerste indruk was meteen goed. GP12 is een bedrijf dat verder kijkt dan puur en alleen naar ervaring en juist ernaar streeft om iemand in zijn kracht te zetten op basis van competenties, motivatie en persoonlijkheid. Dit, in combinatie met de fijne mensen die er werken, heeft mij niet lang doen twijfelen om de overstap te maken. Natuurlijk is het even spannend, maar met deze mensen durfde ik de gok aan om deze mooie kans te grijpen.

Je gaat aan de slag als HR-adviseur. Hoe zien je werkzaamheden er zoal uit?

Als HR-adviseur ben ik in beginsel betrokken bij verschillende aspecten van het personeelsbeleid om de optimale werkomgeving en groei van de medewerkers te bevorderen. Dat wil zeggen dat ik me bezighoudt met o.a. werving & selectie, onboarding, offboarding, arbeidsvoorwaarden en ik zorg ervoor dat de arbeidswet- en regelgeving wordt nageleefd.

Hoe besteed jij je vrije tijd het liefste, Britt?

Mijn vrije tijd besteed ik het liefste met reizen, handbal, fitness, festivals en met mijn vriend/vrienden.

Welke ambities heb je voor de toekomst?

Mijn ambitie voor de toekomst is dat ik uiteindelijk door zou kunnen groeien tot HR-Manager. Een rol waar ik naast de inhoudelijke taken van HR ook de menselijke kant nog meer aan bod kan laten komen. Daarnaast hoop ik stiekem dat ik zo nu en dan ook mijn juridische kennis op frequente basis meer zou mogen inzetten, dan wel gaan ontwikkelen. Wellicht kan ik deze ambities waarmaken binnen Grenspaal12.

Sandra

Author Sandra

More posts by Sandra