3…. 2…. 1…. 12StepUp is gelanceerd!

Met trots stelt Grenspaal12 12StepUp B.V. – grensverleggende professionals – aan u voor! 12StepUp is een nieuwe personeelsbemiddelaar voor detachering, ZZP bemiddeling en werving en selectie dat Nordine Bouchiba, Bart Raaijmakers en Léon Gouverne samen met Theo van Weert hebben opgezet naast Grenspaal12. Hieronder leest u hoe dit tot stand is gekomen én wat deze samenwerking uniek maakt!

12StepUp is dé detacheerder voor professionals die hun grenzen willen verleggen in de segmenten infrastructuur, mobiliteit en openbare ruimte. De fundamenten voor 12StepUp zijn gelegd in 2022 tijdens diverse sparringsessies tussen Grenspaal12, adviesbureau op het gebied van infrastructuur en mobiliteit en personeelsbemiddelaar STIP diensten. Op 1 januari 2023 is 12StepUp ontstaan als vervolg op de positieve en intensieve wederzijdse contacten.

Wellicht roept de bedrijfsnaam 12StepUp in eerste instantie vragen op. Dat is mooi, want zo kan de toegevoegde waarde van deze bundeling van krachten worden uitgelegd waarbij de cijfers 1 2 de verbinding weergeven.

Met 12StepUp wordt de kennis en kunde van de arbeidsmarkt en recruitment gekoppeld aan de ruime ervaring en het netwerk binnen het fysieke domein. Een ijzersterke formule!

Neem gerust een kijkje op hun website http://www.12su.nl en neem contact met op met 12StepUp voor een vrijblijvende kop koffie of meer informatie via 043 – 200 31 41 of info@12su.nl. Het bezoekadres is: Reinaldstraat 2, 6301 EC Valkenburg aan de Geul.

Wij hebben er zin in!

Sandra

Author Sandra

More posts by Sandra