Waarom heb je de switch naar GP12 gemaakt?

Ik ben recentelijk afgestudeerd aan de studie built environment mobiliteit aan de Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV). Tijdens deze studie liep ik stage bij Grenspaal12. Na mijn stage bleef ik werkzaam voor Grenspaal12 als junior projectmedewerker, naast mijn studie. Hierbij hield ik mij vooral bezig met Excel werkzaamheden en verkeerstellingen.

Tijdens mijn afstuderen begon ik mij al te oriënteren wat ik daarna zou willen doen. Na een aantal gesprekken met de directie van Grenspaal12 was de keuze al snel gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om bij Grenspaal12 aan de slag te gaan omdat ik hier kan werken in een sterk team met grote expertise en grensverleggende ambitie.

Je gaat aan de slag als junior medewerker mobiliteit. Hoe zien je werkzaamheden er zoal uit?

Ik ga mij bezighouden met verkeers- en mobiliteitsvraagstukken. Aangezien ik vers uit de schoolbanken kom heb ik nog geen concrete ervaring met een specifiek onderwerp. Grenspaal12 heeft een brede scope aan verkeersvraagstukken waarin ik mij kan ontwikkelen. Ik hoop veel ervaring op te doen door zoveel mogelijk verschillende vraagstukken te onderzoeken om erachter te komen waar mijn expertise ligt.

Hoe besteed jij je vrije tijd het liefste, Sven?

Ik houd ervan om te fietsen, voornamelijk mountainbiken en ik ben onlangs ook begonnen met wielrennen. Verder houd ik ervan om te reizen, nu nog binnen Europa en ik hoop dan ook nog veel van de wereld te kunnen zien. Maar het liefst besteed ik mijn vrije tijd met mijn vrienden onder het genot van een lekker pilsje.

Welke ambities heb je voor de toekomst?

Mijn voornaamste ambitie binnen Grenspaal12 is om veel ervaring op te doen binnen het werkveld en mij eventueel te specialiseren in een bepaalde richting. Verder heb ik altijd al de ambitie gehad om naar het buitenland te gaan. Het lijkt mij ook erg interessant om mijn vakkennis toe te passen op buitenlandse projecten. De grensverleggende visie van Grenspaal12 is hierbij een mooie eerste stap.

Sandra

Author Sandra

More posts by Sandra