Waarom heb je de switch naar GP12 gemaakt?  

Sinds kort ben ik woonachtig in Zuid-Limburg en in mijn zoektocht naar een afstudeerplek voor mijn master in Transport, Infrastructure & Logistics van de TU Delft, kwam ik Grenspaal12 tegen. De wijze waarop Grenspaal12 zich profileert, hun werkzaamheden en de projecten waaraan zij (mee)werken spreken mij erg aan.  

Na het kennismakingsgesprek wist ik zeker dat ik  hier graag mijn afstudeeronderzoek wilde uitvoeren en gelukkig was dat gevoel wederzijds. 

Je gaat aan de slag als afstudeerstagiaire. Hoe zien je werkzaamheden er zoal uit?  

Je ziet dat steeds meer steden in hun mobiliteitsplannen uitgaan van een ontwerpprincipe waarbij voetgangers, fietsers en het openbaar vervoer de belangrijkste manieren van verplaatsen zijn en dat daarnaast ook deelmobiliteit steeds meer aandacht krijgt. Voor mijn afstudeeropdracht zal ik onderzoek doen naar de impact op het ruimtegebruik van mobiliteitssystemen waarin er ook nadrukkelijk aandacht is voor de rol van deelmobiliteit. Daarbij zijn de leefbaarheid en de bereikbaarheid van een stad voor mijn onderzoek belangrijke thema’s;  men wil tenslotte dat de stad goed bereikbaar is maar tegelijkertijd ook een gezonde leefomgeving voor iedereen die er woont of verblijft.

Waar ligt jouw specialisatie binnen GP12?  

Ik zal mij de komende 6 maanden inzetten voor mijn afstudeeronderzoek en zo vanuit een ander perspectief een bijdrage leveren aan lopende projecten.  

Hoe besteed jij je vrije tijd het liefste, Loraine?  

Het liefst besteed ik mijn vrije tijd actief: wandelend, fietsend en hardlopend door het mooie Zuid-Limburgse landschap en lekker rommelen in de (moes)tuin. Ik kom zelf uit de regio Rotterdam maar ben niet voor niets met mijn gezin deze kant op verhuisd en kan echt genieten van het buiten zijn. 

Welke ambities heb je voor de toekomst?  

In welke rol dan ook een positieve bijdrage mogen leveren aan een aantrekkelijke, duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen!  

Bram

Author Bram

More posts by Bram