Waarom heb je de switch naar GP12 gemaakt?

Na een lange carrière in internationale business-to-business omgevingen, waar ik mij vooral met account-, sales- en projectmanagement bezig heb gehouden, was ik op zoek naar een compleet nieuwe uitdaging.

Grenspaal12 kwam daarbij eigenlijk geheel toevallig op mijn pad. Na een paar verkennende gesprekken met de directie bleek ik met mijn opgedane ervaring een goede match te zijn; vooral met het oog op de strategie van Grenspaal12. Dus wel een beetje een avontuur voor beide partijen – maar dat zie ik met vertrouwen tegemoet.

 

Je gaat aan de slag als omgevingsadviseur. Hoe zien je werkzaamheden er zoal uit?

Omgevingsmanagement is ondertussen al een vrij breed geïmplementeerd onderdeel binnen de infrastructurele projecten. Ik zal ik dus met name bezig zijn om samen met de diverse stakeholders (opdrachtgevers, uitvoerders en diverse instanties én de indirect betrokkenen zoals omwonenden, bedrijven) te zorgen voor eenduidige communicatie als ook zorg te dragen voor consensusoplossingen waar nodig. Verder kijk ik ook naar het vergunningenvraagstuk, dat telkens weer afwijkend kan zijn maar een essentieel onderdeel is voor het slagen (op tijd, binnen budget) van de projecten.

 

Hoe besteed jij je vrije tijd het liefst, Marc?

Sinds vele jaren ben ik actief als gitarist in enkele Limburgse bands en sta nog regelmatig op het podium – een echte uitlaatklep dus. Verder mag ik graag nog wat hardlopen en duiken en hou ik van het bourgondische leven (niet de meest voor de hand liggende combinatie – maar toch).

 

Welke ambities heb je voor de toekomst?

Mijn ambities zijn niet zo zeer persoonlijk van aard maar hoop vooral dat ik, samen met dit leuke en inspirerende team, de plannen van Grenspaal12 waar kan helpen maken. Dus met kennis van zaken én innovatieve ideeën een bijdrage leveren aan het slagen van mooie projecten en zo een verbetering van mobiliteit en leefbaarheid kunnen realiseren.

Bram

Author Bram

More posts by Bram