Reconstructie IJsselmondse Knoop

 

Grenspaal12 heeft in opdracht van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard ten behoeve van het project IJsselmondse Knoop een second opinion op de bestekraming van het bouwteam uitgevoerd. In samenwerking met dat bouwteam, waarin zowel opdrachtgever als aannemer zijn vertegenwoordigd, zijn er mede op advies van Grenspaal12 een aantal optimalisaties aan het ontwerp doorgevoerd om het project binnen het beoogde budget te realiseren. Deze optimalisaties hadden onder meer betrekking op de realisatie van de nieuwe verkeersregelinstallaties, aanleg van de kruispunten en het hulpwerk t.b.v. de aanleg van de fietsonderdoorgangen.

Nu het werk is gegund en de eerste paal is geslagen (zie https://www.nieuwreijerwaard.eu/www/Reconstructie+IJsselmondse+Knoop/) wenst Grenspaal12 alle partijen een voorspoedige samenwerking toe bij de realisatie van dit mooie project.

Tom-Beheer

Author Tom-Beheer

More posts by Tom-Beheer