Nieuwe hoofdingang Roda- boulevard

Op de drukke aanrijroute van de welbekende stadionachtergrond bij de hoofdingang van het Roda JC- stadion is de rotonde op de voorgrond van een geheel nieuw uiterlijk voorzien. De nieuwe rotonde is door wethouder Tim Weijers en Pierre Vermeulen op 22 oktober jl. onthuld.

Uit 124 ingezonden ideeën is Grenspaal12 in samenwerking met Bureau Verbeek Landschapsarchitectuur tot winnaar verkozen. Het centrale thema van de rotonde is “Kerkrade on top of the world.” Wethouder Tim Weijers (Openbare Ruimte & Marketing) en Oud- voetballer én beheerder van de Roda JC Kerkrade Fanshop Pierre Vermeulen vonden ons idee het meest geschikt. Bezoekers van de Roda- boulevard worden vanaf nu in “Beleef Kerkrade- stijl” verwelkomd. De typische stijl van de rotonde bevat uiteraard voetbalclub Roda JC Kerkrade. Daarnaast ook onder meer het Wereld Muziek Concours, het mijnverleden met d’r Joep, ‘t sjunste op de Welt en Gaia Zoo.

Tom-Beheer

Author Tom-Beheer

More posts by Tom-Beheer