Geslaagde opening en lustrumviering Grenspaal12

Misschien heeft u het gezien in het voorbijgaan, gisteren was op Reinaldstraat 2 in Valkenburg, een “Grenspaal- groene” ballonnenboog te spotten! Dit is vanzelfsprekend niet zomaar. Ter plekke was de, met één jaar uitgestelde, “grand opening” gaande van ons nieuwe kantoorgebouw én tevens de lustrumviering van ons bedrijf Grenspaal12. Wethouder/ Loco-Burgemeester Carlo Vankan van Valkenburg a/d Geul verrichtte de openingshandeling en sprak onder meer op volgende wijze zijn waardering uit: “Grenspaal12 beantwoordt niet alleen de vraag die gesteld is, maar ook de nog niet gestelde vragen die wel relevant zijn.” Een groot compliment voor ons team.

Hieronder een compilatie en sfeerbeleving van deze heuglijke gebeurtenis.

lustrumviering Grenspaal12
lustrumviering Grenspaal12
lustrumviering Grenspaal12
lustrumviering Grenspaal12
lustrumviering Grenspaal12
Tom-Beheer

Author Tom-Beheer

More posts by Tom-Beheer