Tom Hendriks, onze nieuwe officemanager/projectmedewerker is afgelopen maand gestart bij Grenspaal12. We stellen hem graag voor middels een kort interview:

Waarom heb je de switch naar GP12 gemaakt?

Dit is een kans die onverwacht op mijn pad is gekomen! Ik heb de carrièreswitch naar GP12 gemaakt nadat ik ben benaderd door Nordine of ik interesse en motivatie heb om voor Grenspaal12 te komen werken. Nadat ik 10 jaar lang in de aanverwante medische sector heb gewerkt, kreeg ik de vraag voorgelegd hoe en wat mij momenteel bezighield en of mijn hart vandaag de dag nog steeds ligt bij mobiliteit en vervoer.

Ik heb 10 jaar geleden in het ruimtelijk werkveld van verkeer en omgeving gestudeerd en heb stage gelopen bij Provincie Limburg. Vanwege de toen complexe situatie aangaande baangarantie/ het verkrijgen van een leer- werkplek heb ik destijds helaas ervoor gekozen om de studie af te breken.

Ik ben ontzettend blij dat deze kans momenteel op mijn pad is gekomen om mij toch weer voor het verkeerskundige werkveld en de ruimtelijke omgeving in te kunnen zetten. Met deze switch naar GP12 hoop ik mijn ambities en persoonlijke ontwikkeling kracht bij te zetten.

Je gaat aan de slag als operationeel medewerker in de functie officemanager/  projectmedewerker. Kun je beschrijven wat jouw dagelijkse werkzaamheden zijn?

Ik ga mij in eerste instantie voornamelijk richten op allerhande office- werkzaamheden. Denk hierbij aan het ‘scannen’/ screenen van inkomende en uitgaande documenten. Tevens zal ik de verkeerstellingen voor mijn rekening nemen. De rapporten zal ik naar behoefte van de klant, van begeleiding of advies voorzien. Verder zal ik actief deelnemen aan diverse brainstormsessies en vergaderingen.

Waar ligt jouw specialisatie binnen GP12?

Ik wil mijn creatieve geest in het werkveld laten floreren in theoretisch en praktisch uitvoerend werk voor GP12. Op vlak van in eerste instantie verkeersonderzoek hoop ik mijzelf snel te ontwikkelen en  telkens een goed evenwicht te vinden tussen de verschillende uiteenlopende werkzaamheden.

Welke uitdagingen zie jij de komende jaren binnen infrastructuur?

Ik zie de komende jaren binnen het infrastructurele werkveld een steeds grotere rol weggelegd voor een samenhang met natuur en milieu én de leefbare ruimte in combinatie met nieuwe technologieën en meer ‘sharing’ van mobiliteit op basis van duurzaamheid.

Tom, hoe besteed jij je vrije tijd het liefste?

In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling of mountainbike ik. Daarnaast ga ik graag met vrienden naar het terras of eten we lekker buiten de deur, in zoverre dat weer mogelijk gaat zijn hopelijk! Verder heb ik oldtimer waar ik in een zonnig weekend graag eens een ritje in maak.

Welke ambities heb je voor de toekomst?

Ik wil mij binnen het team van Grenspaal12 verder ontwikkelen in het vakgebied. Persoonlijke ontwikkeling in combinatie met het verkennen en afbakenen van persoonlijke leerdoelen horen hier bij. Mijn competenties en voorkeuren kan ik zo gaandeweg ontdekken en verder uitdiepen en naar eigen ambitie ontplooien. Samen met Grenspaal12 wil ik groeien en mijn vakkennis kracht bij zetten. Ik ben Grenspaal12 dankbaar dat mij deze kans, in deze ongekende “Corona-tijden”, wordt aangeboden.

Tom-Beheer

Author Tom-Beheer

More posts by Tom-Beheer