Waarom heb je de switch naar GP12 gemaakt?

Nadat ik ben afgestudeerd als Master in de Mobiliteitswetenschappen, heb ik ruim 8 jaar als mobiliteitsdeskundige voor een stad gewerkt. Gezien mijn leergierigheid, nieuwsgierigheid en ik graag mijn kennis en vaardigheden deel, ben ik vervolgens aan de slag gegaan bij een Belgisch verkeerskundig studiebureau als projectmanager gedurende 2 jaar. Hierna ben ik in contact gekomen met Grenspaal12 België. Al snel bleek dat het een ideale match was én is; een groeiend bedrijf waarbij het teamgevoel primeert, waar dat ik mijn passie voor mobiliteit projectmatig kan uiten én mijn netwerk hierbij kan betrekken.

Je gaat aan de slag als projectmanager bij onze vestiging in Hasselt, Grenspaal12 België. Hoe zien je werkzaamheden er zoal uit?

Als projectmanager heb ik verschillende werkzaamheden. Ik kan werken op de inhoud van een opdracht. Dit kan variëren van het uitwerken van verkeerskundig advies (van o.a. parkeervraagstukken, projectontwikkelingen, fietssnelwegen, gebiedsontwikkeling en circulatiemaatregelen) tot een bijdrage leveren aan verkeerskundige adviesnota’s en mobiliteitsadvies. Verder ben ik ook inzetbaar als projectleider, procesbegeleider of leidinggevende. Bovendien ben ik de vestigingsmanager van ons kantoor in Hasselt. Hierbij ga ik mijn uiterste best doen om Grenspaal12 België meer onder de aandacht te brengen bij potentiële opdrachtgevers zodat GP12 nog meer zichtbaar wordt en we steeds kunnen blijven groeien.

Hoe besteed jij je vrije tijd het liefste, Dana?

In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met onze kinderen, wandelen en rennen. Ook een etentje of een drankje nuttigen met familie of vriendinnen doe ik graag. Eén van mijn grootste passies is skiën. Dit gaat gepaard met een jaarlijkse familieskivakantie naar Oostenrijk.

 Welke ambities heb je voor de toekomst?

Mijn grootste ambitie is om Grenspaal12 nog meer op de kaart te zetten en ons kantoor in Hasselt verder uit te bouwen zowel op het vlak van aantal teamleden als op het vlak van aantal projecten, waarbij ons werkgebied steeds groter wordt.

Sandra

Author Sandra

More posts by Sandra