U wilt inzicht krijgen in verkeersintensiteiten op een bepaalde locatie, vooral nu de lente in volle gang is en de zomer voor de deur staat. Mensen stappen weer vaker in de auto om eropuit te gaan, terwijl ze ook nog allemaal aan het werk zijn voordat de massale vakantieperiode begint. Het is belangrijk om een representatieve meting uit te voeren en in de naderende vakantieperiode is dit vaak lastiger. Wacht dus niet te lang, want meten is weten!

Meer auto’s op de weg brengt mogelijk meer risico met zich mee voor wat betreft gevaarlijke situaties of fileproblemen. Vaak heeft een verkeersonveilige situatie te maken met te veel verkeer en verkeer dat zich niet aan de voorgeschreven snelheid houdt. Wilt u de verkeersveiligheid verbeteren, dan is het wenselijk deze aantallen, snelheden en type voertuigen precies in beeld te hebben. Grenspaal12 biedt hierin uitkomst door het uitvoeren van nauwkeurige verkeerstellingen met de nieuwste wegkantradars, herkomst en bestemmingsonderzoek op basis van bluetooth en zelfs door Artificiële Intelligentie met het revolutionaire ARGOS Verkeersanalysesysteem. Op die manier heeft u de actuele cijfers helder in beeld. Deze informatie kan u vervolgens helpen bij een verbetering van de verkeerssituatie en de doorstroming.

Binnen Grenspaal12 beschikken wij over verschillende geroutineerde medewerkers die zeer ervaren zijn in het bepalen van de meest ideale meetlocatie in een opgegeven wegvak.

Wij:

  • leveren heldere, overzichtelijke tabellenrapportages;
  • kunnen overal in Nederland en België onze wegkantradars inzetten;
  • kunnen zowel onze apparatuur alsook uw apparatuur plaatsen. Uiteraard nemen wij daarbij ook de verwerking van de data voor onze rekening;
  • vertrouwen is goed, controleren is beter: bij eventuele storingen wordt snel en adequaat ingegrepen, zodat snelle en accurate levering van gegevens niet in gevaar komt;
  • mocht onverhoopt door een technisch mankement een uitval van gegevens voorkomen , verlengen wij de telling met 1 week kosteloos.

Vraag naar de voorwaarden via info@gp12.nl of via telefoonnummer +31 (0)43 – 208 60 20.

Sandra

Author Sandra

More posts by Sandra