Waarom heb je de switch naar GP12 gemaakt?  

Afgelopen maanden was ik bij Grenspaal12 al werkzaam als stagiair en kon ik zo een beetje proeven van de sfeer en ontdekken aan welke projecten er zoal wordt gewerkt. Alles wat ik zag beviel me zo goed dat ik graag wilde blijven. De diversiteit in de projecten is groot, en aangezien ik nieuw ben in deze sector, zie ik hierin kansen om mijzelf ook zoveel mogelijk te ontwikkelen en te ontdekken waar mijn talenten liggen. Daarnaast is de sfeer erg goed, voel ik me echt thuis binnen dit team en past de organisatie gewoon goed bij mij en gelukkig zagen zij dat hier ook zo.

Je gaat aan de slag als adviseur mobiliteit. Hoe zien je werkzaamheden er zoal uit?  

Mijn opleiding is erg breed en ik heb mij bijvoorbeeld bezig gehouden met het interpreteren van (verkeers)data, evalueren van beleid, netwerkoptimalisaties en het ontwerpen van oplossingen voor een diversiteit aan mobiliteitsvraagstukken. Ik ben dus erg breed inzetbaar en ik verwacht in het begin vooral collega’s in hun werk te ondersteunen en van hen te leren hoe ik mijn kennis en vaardigheden in kan zetten in de praktijk. Daarnaast rond ik nu mijn afstudeeronderzoek over baanbereikbaarheid en vervoersarmoede in de Parkstad regio af en levert dat nu ook waardevolle kennis op waar ik hopelijk in de toekomst nog meer mee mag doen.

Waar ligt jouw specialisatie binnen GP12?  

Ik rond straks een technische master opleiding af, waar ik met name mijn analytische vaardigheden verder heb ontwikkeld. Of het nu gaat om het doorgronden van data of het uitzoeken van de vraag achter de vraag; je maakt mij blij met complexe vraagstukken die ik helemaal mag ontleden en waarvoor ik passende oplossingen mag bedenken. Daarnaast ben ik een perfectionist pur sang, ga ik altijd voor kwaliteit, maar ben ik ook sociaal en vind ik betrokkenheid met elkaar en in het werk erg belangrijk.

En niet geheel onbelangrijk, ik ben inmiddels ook de barista van het team, en voor wie dat wil, maak ik graag een lekkere cappuccino.

Hoe besteed jij je vrije tijd het liefste, Loraine?  

Het liefst besteed ik mijn vrije tijd actief: wandelend, fietsend en hardlopend door het mooie Zuid-Limburgse landschap en lekker rommelen in de (moes)tuin. Ik kom zelf uit de regio Rotterdam maar ben niet voor niets met mijn gezin deze kant op verhuisd en kan echt genieten van het buiten zijn. 

Welke ambities heb je voor de toekomst?  

In welke rol dan ook een positieve bijdrage mogen leveren aan een aantrekkelijke, duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen!  

Sandra

Author Sandra

More posts by Sandra