Nederland gaat weer open!

Hoe actueel zijn jouw verkeerstellingen?

Het kabinet heeft aangegeven dat onze samenleving binnenkort weer verder opengaat. Dat is uiteraard goed nieuws! Het betekent ook dat wij teruggaan naar een meer ‘normaal’ verkeerspatroon. Zo zal er bijvoorbeeld weer meer woon-werkverkeer zijn. Wij zijn benieuwd kijwat dit betekent voor het lokale verkeersbeeld. Jij ook?

Grenspaal12 beschikt over diverse meettoestellen waarmee onder andere verkeersintensiteit, snelheid, classificatie en herkomst/bestemming kan worden gemeten. We beschikken over verschillende wegkantradars en bluetoothtellers. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om ons te benaderen via info@gp12.nl .

Als gevolg van de coronapandemie is de verwachting dat de vraag naar het uitvoeren van verkeerstellingen de komende tijd behoorlijk zal stijgen. Samen met opdrachtgevers kijken wij naar de concrete behoeften.

Tom-Beheer

Author Tom-Beheer

More posts by Tom-Beheer