Waarom heb je de switch naar GP12 gemaakt?

Ik voelde dat het nodig was voor mij om verder te gaan. Het VKM-kunstje bij een aannemer heb ik wel gezien. Grenspaal12 bood mij de kans om mij te ontwikkelen, waardoor ik breder en dieper de kennisvijver in kan gaan. Dit heb ik met beide handen aangenomen.

Je gaat aan de slag als verkeerstechnisch adviseur in diverse vraagstukken. Hoe zien je werkzaamheden er zoal uit?


Komende periode gaat er invulling gegeven worden aan de inzetbaarheid bij projecten waar ik mijn kennis en kunde in kan gaan bijdragen, ik heb er heel veel zin in! Vooral het ondersteunen van gemeentes bij verkeerstechnische vraagstukken gaan een groot deel van mijn werk inhouden. Dat kan gaan van een reconstructie van een weg tot het onderzoeken van fietsparkeerproblemen.

Waar ligt jouw specialisatie binnen GP12?


Ik denk dat mijn kracht zit in het feit dat ik niet alleen de belangen van de opdrachtgevers zie, maar ook de belevingen van de gebruikers. Dit zijn bijvoorbeeld de weggebruikers of stakeholders. Door mijn socialiteit en kennis van het vakgebied lukt het mij om vraagstukken van verkeerstechnische aard telkens op te lossen.

Welke uitdagingen zie jij de komende periode binnen je taken?


Vooral het uitbreiden van mijn enthousiasme voor verkeer en mobiliteit gecombineerd met de grensverleggende sociale vaardigheden die ik moet gaan samenvoegen in mooie plannen en projecten.

Hoe besteed jij je vrije tijd het liefste, Joris?


Echte hobbies heb ik niet. Ik heb niet veel met sport bijvoorbeeld. Ik kan me wel vastbijten in allerhande eigen gecreëerde probleemstellingen. Bijvoorbeeld: Hoe zou mijn ideale tourbus eruit zien? Volledig ingericht als bewoonbaar voertuig. Of hoe ga ik het volgende feest- of festivalterrein ontwerpen? Maar ook film kijken met het gezin staat hoog op mijn lijstje. Zo ook spelletjes en bourgondisch eten ga ik niet uit de weg. Stilzitten is er bij mij niet bij: Earth without ‘art’ is just ‘eh…’

Welke ambities heb je voor de toekomst?


‘Go with the flow, but make sure the flow is going your way’. Vanaf het moment dat ik bij Grenspaal12 ben begonnen is er voor mij een nieuw traject gestart. Deze weg zal gaan zover hij voor mij open blijft. Dus mijn ambities stoppen pas als het nodig is.

Tom-Beheer

Author Tom-Beheer

More posts by Tom-Beheer