De verkeerskundige infraplanners van Grenspaal 12 hebben aan dit mooie project meegewerkt

Onlangs is de vernieuwde N280 volledig opengesteld, ook wel de “kransslagader” van Roermond genoemd. Hier is de afgelopen 2 jaar hard gewerkt aan de verbetering van doorstroming en verkeersveiligheid. Met name de scheiding van het doorgaand en bestemmingsverkeer levert een grote verbetering op.  Het eindresultaat is prachtig, zoals op deze door het droneteam van Rijkswaterstaat in opdracht van de Provincie Limburg gemaakte dronebeelden te zien is!

Bekijk het filmpje via deze link

Het doel van dit filmpje is om een duidelijke weergave van de nieuwe infrastructuur te kunnen weergeven voor mensen van de buitendienst en de hulpdiensten. Dit stukje N280 kent namelijk enkele “specials” zoals splitsingen van hoofdrijbanen en parallelbanen, CADO’s, een verdiepte ligging, vluchttrappen.

Bart

Author Bart

More posts by Bart