Waarom heb je de switch naar GP12 gemaakt?

Via een kennis werd ik aangesproken hoe het zat met mijn werksituatie. Na een praatje werd ik enthousiast om bij Grenspaal12 op gesprek te gaan. Na een aantal gesprekken was ik helemaal overtuigd om bij Grenspaal12 aan de slag te gaan ondanks dat het niet direct mijn vakgebied is vanwege het feit dat ik de opleiding Engineering heb afgerond.

Je gaat aan de slag als junior projectingenieur in diverse vraagstukken. Hoe zien je werkzaamheden er zoal uit?

In het begin zal ik mij vooral bezig gaan houden met het ontdekken van dit werkveld. Hierbij zal ik mij gaan bezighouden met onder andere ramingen, diverse zaken binnen Excel en verdere operationele werkzaamheden.

Waar ligt jouw specialisatie binnen GP12?

Mijn specialisatie binnen Grenspaal12 ligt binnen vraagstukken omtrent ramingen in combinatie met Excel.

Hoe besteed jij je vrije tijd het liefste, Bram?

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek waarbij ik verschillende instrumenten bespeel. Zo speel ik bij de lokale harmonie bastrombone. Verder speel ik basgitaar waar ik thuis hard mee aan de slag ga. Daarnaast doe ik ook aan hardlopen om fit te blijven en ben ik veel samen met mijn vriendin.

Welke ambities heb je voor de toekomst?

Het vakgebied vooral leren kennen en mijn kennis hierop uitbreiden. Met de diverse werkzaamheden die ik ga uitvoeren bij Grenspaal12, wil ik mijzelf vooral ontwikkelen als persoon binnen en buiten Grenspaal12.

Door de diverse werkzaamheden meer te leren kennen zal ik daarop de toekomstplannen gerichter kunnen afstemmen!

Tom-Beheer

Author Tom-Beheer

More posts by Tom-Beheer