Tom Hendriks

Dat er bij Grenspaal12 genoeg mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen, blijkt uit het verhaal van Tom Hendriks

Vaardigheden ontwikkelen

“In april 2021 ben ik bij Grenspaal12 begonnen als officemanager en overall projectmedewerker. In het eerste jaar heb ik volop kansen gekregen om mijn vaardigheden te ontwikkelen door te ‘proeven’ van uiteenlopende werkzaamheden. Zo heb ik mijn eigenschappen, interesses en ambitie opnieuw in kaart gebracht en verlegd waar dat kon. In mijn tweede jaar bij Grenspaal12 zijn mijn taken gespecificeerd en werd ik ondersteunend projectmedewerker en operationeel medewerker in diverse verkeersonderzoeken.”

Fijne mix

“De afwisseling tussen veld- en kantoorwerk vind ik heel erg fijn. Onder veldwerk verstaan we de parkeer- en verkeersonderzoeken, die we uitvoeren op wisselende locaties. Bij mijn eerste verkeerstelling vond ik het wel spannend om op een ladder langs een drukke weg de staan. Het verkeer raast dan enkele meters naast je voorbij. Een hele happening dus! Uiteraard zijn we dan uitgerust met veiligheidsschoenen en een veiligheidshesje zodat we goed opvallen. Daarnaast is de weg voor onze veiligheid afgezet door de wegbeheerder.”

Stip aan de horizon

“Door mijn ogen en oren goed open te houden, weet ik precies wat er aan de orde is. Zo kan ik meer inhoudelijke offertes en projecten oppakken en zo nog meer bijdragen aan het projectteam. Bovendien denk ik graag mee aan invalshoeken om interne zaken aan te vliegen. Ik denk in kansen, niet in problemen en daar geeft Grenspaal12 alle ruimte voor. Daarom kan ik mezelf blijven ontwikkelen binnen het bedrijf en het werkveld van een verkeerskundige. Dit doe ik door cursussen te volgen die aansluiten bij mijn werk, zodat ik nog meer uit mezelf én het bedrijf kan halen.”