Jeroen Smolenaers

Bij Grenspaal12 zit je nauwelijks stil, er is altijd iets te doen. Jeroen Smolenaers weet er alles van

Hartstikke veelzijdig

“Na jaren werken binnen verschillende gemeenten, waar ik vooral collega’s aanstuurde, vond ik het tijd om als projectleider civiele techniek terug naar de inhoud te gaan. Inmiddels werk ik bijna twee jaar bij Grenspaal12 en is geen dag hetzelfde. De ene dag schrijf ik rapporten, de andere dag adviseer ik een gemeentebestuur of heb ik overleg met aannemers over de uitvoering van een project. Hartstikke veelzijdig dus! Naast mijn werk als projectleider houd ik me ook bezig met bedrijfsontwikkeling, marketing en het intern opleiden van (nieuwe) medewerkers.”

Meer dan alleen projectleider

“Bij Grenspaal12 staat de samenleving centraal; hoe kunnen wij de openbare ruimte vormgeven en de burger optimaal ten dienst zijn want zij gebruiken immers de openbare ruimte die wij plannen. Daarom vind ik het belangrijk om met uitvoering met zowel onze opdrachtgevers als deze burgers in contact te staan. Iedere vraag en ieder overleg is weer anders en je komt samen steeds tot nieuwe inzichten om zo tot een optimaal plan te komen. Zo kan ik bij Grenspaal12 iedere dag weer mijn grenzen verleggen! Thuis zoek ik de grens verder op: ik speel gitaar, ben hobbyfotograaf en houd van snowboarden, sportklimmen en tennissen.”

De juiste keuze

“Twee jaar geleden besloot ik om mijn aansturende functie bij een overheidsdienst neer te leggen en terug de gaan naar de inhoud. Dat is de juiste keuze geweest. Ik leer iedere dag bij en verbreed mijn kennis om zo klanten, maar ook collega’s beter te woord te kunnen staan. Ik ben dus alsnog bezig met aansturen, maar de afwisseling met een inhoudelijke functie is het beste van tweede werelden!”