Allround ontwerper Infra

Hoe ga jij als allround ontwerper infra ons team van infraplanners versterken:

  • Jij denkt mee en bedenkt oplossingen voor verkeerskundige en infrastructurele vraagstukken;
  • Jij werkt deze uit in ACAD 2D. De schetsontwerpen vertaal je door naar een voorlopig en definitief Ontwerp en stelt situatietekeningen, dwarsprofielen en detailoplossingen op;
  • Ten behoeve van de communicatie en participatie werk je onze oplossingen uit in mooie presentatietekeningen;
  • Jij bereid kostencalculaties voor en brengt hierbij de financiële risico’s in beeld;
  • In MS Project ontleed jij projecten in logische faseringen, werkt deze uit in een activiteitenoverzicht en vertaalt dit naar een planning en kritieke pad. De voortgangsbewaking neem jij ook op je en visualiseer je in de planning;
  • Ten behoeve van de contractvoorbereiding breng jij de technische risico’s en beheersmaatregelen in beeld en levert input voor RAW/ UAV-gc contracten.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Als allround ontwerper infra ga je een aantrekkelijk salaris verdienen dat afhankelijk is van je werkervaring. Je begint met 25 verlofdagen per jaar. Wil je meer verlof? Dat kan je bijkopen uit je individuele keuzebudget, dat je naar eigen wens kan inzetten of laten uitbetalen. Wij stellen uiteraard een laptop en mobiele telefoon ter beschikking en, afhankelijk van de functie, behoort een auto van de zaak ook tot de mogelijkheden.

Er is veel ruimte om zelf richting te geven aan je eigen ontwikkeling en wij bieden daarbij ook ruime opleidingsmogelijkheden en -budget aan. Je werkt vanuit ons karakteristieke kantoor in het centrum van Valkenburg, vanuit het kantoor van de klant of vanuit thuis. Op basis van ons wekelijks werkoverleg deel jij je werkweek zelf in. Je houdt ervan om je eigen weg te zoeken en neemt tijdig initiatief om met je collega’s af te stemmen. Als je dreigt vast te lopen of ideeën hebt voor verbetering, dan aarzel je niet om dit aan te kaarten. Kwaliteit leveren en een tevreden klant, dat is waar jij je voldoening uithaalt!

Grenspaal12:

Wij zijn een bedrijf met een platte en informele organisatiestructuur, waar behalve serieus gewerkt wordt, ook veel wordt gelachen. We organiseren regelmatig teamuitjes en sluiten de week gezamenlijk af met een borrel, Limburgse vlaai of barbecue in onze mooie kantoortuin!

De functie-eisen zijn:

  • Een afgeronde mbo/hbo-opleiding Civiele Techniek/ Built Environment; kandidaten zonder deze achtergrond maar met een sterke affiniteit of relevante werkervaring worden ook uitgenodigd.
  • Ca. 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring met AutoCAD;
  • Rijbewijs B.
Terug

Solliciteer nu