Waarom heb je de switch naar GP12 gemaakt?

Momenteel studeer ik mobiliteit/verkeerskunde aan de BUAS in Breda, dit was voorheen de NHTV. Na mijn stage bij GP12 ben ik in dienst gebleven als technisch ondersteuner. Dit is een mooie gelegenheid om naast mijn studie ervaring op te doen in de praktijk.

Je gaat aan de slag als technisch ondersteuner in diverse vraagstukken. Hoe zien je werkzaamheden er zoal uit?

Ik zal voornamelijk aan de slag gaan met kostenramingen. Hierbij zal ik Excel bestanden controleren, het up to date houden van data en bestanden en uiteindelijk ook zelf aan de slag gaan met het opstellen van ramingen.

Waar ligt jouw specialisatie binnen GP12?

Mijn specialisatie is dat ik breed inzetbaar ben binnen Grenspaal12. Ik heb zowel ervaring in de civiele techniek als in de verkeerskunde. Hierdoor hoop ik ook zoveel mogelijk kanten van het bedrijf te mogen ervaren.

Hoe besteed jij je vrije tijd het liefste, Sven?

Ik houd ervan om te fietsen, voornamelijk mountainbiken en ben ik onlangs ook begonnen met wielrennen. Verder houd ik er van om te reizen, nu nog binnen Europa en ik hoop dan ook nog veel van de wereld te kunnen zien. Maar het liefst besteed ik de vrije tijd met mijn vrienden onder het genot van een lekker pilsje.

Welke ambities heb je voor de toekomst?

Momenteel is afstuderen en het behalen van mijn diploma de ambitie met de hoogste prioriteit. Een ambitie die ik al langer heb is om een tijdje in het buitenland te studeren of te werken.

Tom-Beheer

Author Tom-Beheer

More posts by Tom-Beheer